2024 sötét színtrendje

Tudtátok, hogy a 2024 sötét színtrendje a sötétkék?

Akár az alkonyat sötét indigókékje, vagy egy hasonló sugárzó tengerészkék használata mindegyik térbe romantikát lehel. A kék mélysége az, amely meghatározzák a Benjamin Moore paletta sötétkék színeit. Pld. a Midnight Navy gazdag és erőteljes színével festett falak, vagy akár bútorok is lebilincselő árnyalatot, s egy csipetnyi lilás felhangot eredményeznek, mely színnel emlékezetes, igéző kedvenc tereket alkothatunk például a következő tippjeinkkel:

benjamin-moore-navy-1
benjamin moore 2067 10 3
benjamin-moore-2067-10-2

Unalmas a konyhád?
Fesd le a falakat a konyhában egy meleg fehér árnyalattal (Simply White – OC117) és használd a Midnight Navy 2067-10 színt a konyhaszekrényeken, hogy telített, ultramarin színt kapj a mély sötétkék szekrényekkel.

Monokróm nappalira vágysz?
A Midnight Navy falakkal és bársonykék bútorok összhangja kiemeli az előttük elhelyezett virágcsokrok, tárgyak finom kontrasztját, ellenben megteremti számodra a monokróm érzést.

Álmaid nyugodt oázisa a fürdőszobádban?
Használd a Midnight Navy-t, hogy megteremtsd a nyugalom szigetét, játékos csavart hozva a puha kék fürdőszobákba.

Segíthetünk?

Fedezd fel nálunk a Benjamin Moore 3500 színárnyalatát, és alkalmazd otthonodban is a világvezető prémium, KARC ÉS KOPÁSÁLLÓ, MOSHATÓ KÜL – ÉS BELTÉRI FAL, VALAMINT BÚTORFESTÉKEKET!

Bátorítunk! Légy merész és bátran alkalmazz karakteres színeket, hiszen egy jól megválasztott felületen alkalmazva csodás tereket alkothatunk!

Lakberendezési termékek: